Vil du være med på vår energiske reise?

Winns er tuftet på en grunnleggende positiv idé om at vi kan få til store endringer med enkle løsninger. Men da må vi være ærlige med hverandre. For det haster å finne de løsningene.

Forskning, teknologi og erfaring er helt sentralt i en kunnskapsbedrift som Winns, men det tar oss ikke helt frem. Vi trenger energi i menneskets reneste form, nemlig vilje. Og nå trenger vi flere medarbeidere som vil noe.

Forretningsmodellen vår er ny, men løsningen har eksistert i flere tiår. Vi henter energi fra løse lufta og det kalde vannet – og varmer opp og kjøler ned store bygg og industrier med egenutviklede og utslippsfrie varmepumper. Det er faktisk et av verdens enkleste og mest kraftfulle klimatiltak.

I en tid hvor strøm har blitt en uforutsigbar og dyr ressurs, tilbyr vi en abonnementsløsning på energisentraler som gir kundene våre forutsigbare kostnader, redusert energibruk og et betydelig bedre klimaregnskap.

I Winns har vi samlet mennesker med energi og pågangsmot. Nå trenger vi flere uredde medarbeidere. Som ønsker å gjøre en endring sammen med oss. Og som har en positiv tro på at det er mulig. Vil du jobbe i et morsomt og energisk miljø, med mennesker som ser verdien av luft, vann og ærlighet? Nå har du sjansen. Ta kontakt!

The one who dares, Winns.

Her er våre ledige stillinger

Vil du jobbe med oss?