For hvem?

Winns har levert energiløsninger til mange forskjellige bransjer - vi ønsker å bidra til ditt klimaregnskap

Bransjer

Vi leverer løsninger til din bransje

Bygg og eiendom

Bygg og eiendom

Vi lager energiløsninger for alle salgs boliger som borettslag, nye boligfelt, næringsbygg med mer. Her er noen av de prosjekt vi har levert til våre kunder.

By og samfunn

By og samfunn

Som en samfunnsaktør er det viktig å hjelpe våre kommuner og regioner med hensiktsmessige energiløsninger for offentlige bygg. Her er noen av de prosjekt vi bidratt i med Winns teknologi.

Sport og rekreasjon

Sport og rekreasjon

Våre fotballbaner, idrettshaller, hoteller og kjøpe senter ar alle anlegg som har et stort energibehov både for oppvarming kunstgress eller for å kjøle ned til is. Her viser vi noen eksempler på løsninger Winns levert.

Agri og akvakultur

Agri og akvakultur

Store mengder av Norges energi går til oppdrett og landbruks sektoren. Winns vil være med på å skape fremtidens bærekraftige energiløsninger og jobber med innovativa prosjekter. Les mer om hva vi bidratt med i landbruk og oppdrett.

Energi

Energi

Energisektoren står for mange utfordringer. Winns er med å lage bærekraftige løsninger også i Olje og gass bransjen offshore i tillegg til at vi kan levere egne nærvarme sentraler til byutviklings prosjekt og utbyggere. Ler om noen av prosjekter vi levert her.

Industri

Industri

Matproduksjon i industrien har ofte energikrevende prosesser. Positivt er at det også innebører at man kjøler ned, men samtidig har behov for oppvarming. Winns bidrar til å gjøre løsninger i industrien mer energi effektive i samarbeid med våre kunder. Les mer her.

Kontakt
GettyImages-479184640.jpg

Cathrine Bryøen

Kommersiell leder

cathrine@winns.no